Handelsvillkor

Handelsvillkor

Följande försäljnings- och leveransvillkor gäller för alla leveranser från PSE Parts 2017 ApS. Villkoren gäller i det fall inga andra skriftliga avtal har ingåtts mellan köparen och PSE Parts 2017 ApS.

 

Dokumentation och vägledning

Om det finns produktbeskrivningar och användarguider för varan så ingår de i leveransen. Om du vill ha ytterligare information eller råd från PSE Parts 2017 ApS är detta endast för vägledning.

 

Varornas risk

Risken för varor köpta i PSE Parts 2017 ApS övergår till köparen vid leveranstillfället.

 

Klagomål

Köparen ska uppmärksamma eventuella fel eller brister i leveransen från PSE Parts 2017 ApS, senast nästkommande vardag efter att köparen tagit emot varan. Det är en köpares skyldighet att ange och på begäran visa hur felet eller bristen yttrar sig. Köparen kan i regel endast klaga på fel som visar sig senast ett år efter att köparen tagit emot leveransen. För varor med begränsad hållbarhet begränsas ditt överklagande av den hållbarhetsperiod som PSE Parts 2017 ApS har satt köparen i sikte.

 

MX är en extremsport som utsätter både mjuka delar och hårda delar för extrema förhållanden. Det förväntas att användaren känner till användning och underhåll av de köpta produkterna. Ingen garanti lämnas för varor där allmänt underhåll inte iakttagits eller där skadan har uppstått i samband med haveri eller annan typ av olycka.

PSE Parts 2017 ApS ansvarar inte på något sätt för eventuella följdskador orsakade av slitage, haverier, olycka eller liknande. Det maximala ansvaret är begränsat till ett belopp som inte överstiger inköpspriset för produkten.

 

Pris och betalning

Alla priser som visas på sidan är i SEK och utan moms.

Hos PSE Parts 2017 ApS kan du beställa dina varor online och betala via Dankort, eDankort, Kreditkort, kredit eller banköverföring.

Vid betalning med kreditkort kommer beloppet att dras från ditt konto först när beställningen har skickats från vårt lager.

 

Förfallna fakturor

Vid förfallna fakturor kommer eventuella nya beställningar att hållas inne tills uteblivna betalningar har gjorts.

 

Leverans och transport

Leverans av varor från PSE Parts 2017 ApS anses ha skett när köparen mottagit varan. Alla varor skickas med antingen GLS, PostNord eller UPS.

För beställningar som har erhållit fri frakt kommer beställningen att skickas med valfri speditör vald av PSE Parts 2017 ApS – oavsett val av speditör vid beställning.

 

Leveranstid

Leveranstiden i Danmark är normalt 1-3 dagar. För övriga Europa är det 3-10 dagar, och för länder utanför Europa 14-21 dagar.

Leveranstiderna är endast vägledande och PSE Parts 2017 ApS kan inte hållas ansvarigt för eventuella förseningar.

 

Deadlines

Följande tidsfrister måste hållas för att på bästa sätt säkerställa leverans samma dag som beställningen:

PostNord eller GLS ska vara oss tillhanda senast kl 3:30 PM

UPS ska vara mottaget senast kl 14:30

Efter helger och allmänna helgdagar kan antalet beställningar påverka vår möjlighet att skicka beställningar samma dag som de beställs - så ju tidigare du skickar din beställning, desto bättre.

 

Leverans till annan adress

Om leveransadressen skiljer sig från den som är kopplad till kontot, tillkommer frakt till beställningen oavsett storleken på beställningen. Fri frakt gäller inte i detta fall.

Om beställningen skickas till en paketbutik/paketbox och inte hämtas ut i tid, varefter paketet returneras till PSE Parts 2017 ApS - kommer köparen att åläggas att stå för kostnaderna för det ej uthämtade paketet.

 

Personuppgiftspolicy

PSE Parts 2017 ApS förstår och respekterar vikten av integritet på Internet. Verksamheten kommer inte att lämna ut information om kunder/användare till tredje part, såvida det inte är nödvändigt för att genomföra en transaktion. Företaget kommer inte att sälja ditt namn, din adress, din e-postadress, ditt kreditkort eller dina personuppgifter till någon tredje part utan ditt tillstånd i förväg.

 

När du handlar hos oss behöver vi följande information:

  • Namn
  • Adress
  • leveransadress om den skiljer sig från faktureringsadressen
  • Telefonnummer
  • E-postadress

 

Vi registrerar och vidarebefordrar dina personuppgifter till valt fraktbolag i syfte att kunna leverera varorna till dig. Personuppgifterna registreras hos PSE Parts 2017 ApS och lagras i fem år, varefter uppgifterna raderas.

 

Vi samarbetar även med en rad andra företag som lagrar och behandlar data. Företagen behandlar endast information för vår räkning och får inte använda den för sina egna syften.

 

All kreditkortsinformation lagras av Worldline.

 

Personuppgiftsansvarig för PSE Parts 2017 ApS är Jan Grøndal.

 

Som registrerad hos PSE Parts 2017 ApS har du alltid rätt att skicka dina invändningar mot registreringen till oss. Du har även rätt att ta del av vilka uppgifter som finns registrerade om dig. Dessa rättigheter har du enligt personuppgiftslagen.

 

Förfrågningar i detta avseende ska skickas till: jan@pse-parts.com.

 

Annullering

Beställningar kan endast avbokas genom telefonkontakt eller via e-post till info@pse-parts.com. Vid avbokning via e-post måste avbeställningen bekräftas av PSE Parts 2017 ApS innan den är giltig.

 

Returpolicy

Som utgångspunkt accepterar inte PSE Parts 2017 ApS returer av varor. Detta kan endast göras i enlighet med avtal med PSE Parts 2017 ApS.

Varan ska returneras i sin oskadade originalförpackning.

Varan är säkert packad och köparen måste betala för returfrakten av varan.

Returnerade varor krediteras med 80 % av inköpspriset för att täcka hanteringen.

 

För varor som specifikt säljs med förmånligare ångervillkor gäller de förmånligare villkoren snarare än den allmänna ångerrätten.

 

Bokning

Vissa delar som säljs på PSE Parts 2017 ApS är endast avsedda för körning på stängda banor. Dessa delar får inte användas på allmän väg. Reservation tas för tryck-/skrivfel och utgående produkter.

 
 
PSE Parts 2017 ApS
Brolæggervej 8
6710 Esbjerg V
Danmark
Phone: (45) 9858 5822